وبسایتها از دو بخش اساسی به نامهای فرانتاند و بکاند تشکیل میشوند. فرانتاند بخشی است که کاربران و بازدیدکنندگان وبسایت با آن در تعامل هستند و نمای پروژه را مشاهده میکنند. این بخش به زیبایی و شکلدهی اطلاعات پرداخته و از زبانهای مانند اچتیامال (HTML)، سیاساس (CSS)، و جاوااسکریپت بهره میبرد. بکاند، قسمت منطقی است که در پشت فرانتاند نهفته شده و به انجام عملیات منطقی پرداخته و با دادهها و پایگاه دادهها کار میکند. برای مثال، اگر یک فرم جستجو در فرانتاند وجود داشته باشد، بکاند پس از فشردن دکمه جستجو، الگوریتمها و برنامهنویسی خود را برای اجرای جستجویی مؤثر اجرا میکند. در الوند تکنولوژی، برای بخش بکاند سایت، از زبان پایتون بهره میگیریم و از فریمورک جنگو برای نوشتن کدهای موثر و با کارایی بالا استفاده میکنیم. این انتخاب به منظور افزایش امنیت، بهینهسازی کارایی، و ایجاد یکپارچگی با هوش مصنوعی در سایتهاست.
وبسایتهای شخصی، صفحات آنلاین هستند که به صورت فردی توسط افراد برای نمایش و اشتراک گذاری اطلاعات شخصی، تجربیات، نمونه کارها، یا هر محتوای دیگری که به شخصیت و علایق آن افراد مرتبط است، ایجاد میشوند. این وبسایتها به عنوان یک صفحهٔ دیجیتال شخصی عمل میکنند و به فرد امکان میدهند تا هویت و نشان شخصی خود را به دیگران نشان دهند. ویژگیهای وبسایتهای شخصی شامل بخشهایی مانند درباره من، رزومه، پروژهها، علایق شخصی، عکسها و ویدئوها، وبلاگ یا نوشتههای شخصی و... میشود. افراد ممکن است از این وبسایتها برای ایجاد حضور آنلاین شخصی، ارتباط با دیگران، یا نمایش دستاوردها و توانمندیهای شخصی خود استفاده کنند. به طور کلی، وبسایتهای شخصی به فرد این امکان را میدهند تا به دیگران نشان دهند که او کیست و چه چیزهایی از زندگی و کار خود را مهم میداند.
وبسایتهای فروشگاهی، پلتفرمهای آنلاین هستند که به کسب و کارها و فروشندگان این امکان را میدهند تا محصولات و خدمات خود را به مشتریان به صورت الکترونیکی عرضه کنند. این وبسایتها به کاربران اجازه میدهند تا محصولات را مشاهده، انتخاب و درخواست خرید آنها را آنلاین انجام دهند. ویژگیهای وبسایتهای فروشگاهی شامل دستهبندی محصولات، اطلاعات مفصل درباره هر محصول، سیستم سبد خرید، گزینههای پرداخت آنلاین و ردیابی سفارشات میشود. این سایتها معمولاً با استفاده از تصاویر، نقدها و دیگر اطلاعات بصری کاربران را در فرآیند تصمیمگیری و خرید یاری میکنند. وبسایتهای فروشگاهی ممکن است تخصصی بر اساس نوع محصولات مانند الکترونیک، لباس، غذا یا تخصصی بر اساس نشان تجاری باشند. این وبسایتها نقش مهمی در تسهیل فرآیند خرید آنلاین و ارائه تجربه ی خرید راحت برای مشتریان ایفا میکنند.
وبسایتهای شرکتی، صفحات آنلاین هستند که توسط شرکتها و سازمانها ایجاد میشوند تا اطلاعات مرتبط با فعالیتها، محصولات، خدمات و ارتباطات شرکت را به دسترس عموم قرار دهند. این وبسایتها به عنوان یک نماینده دیجیتال شرکت عمل میکنند و به مشتریان، همکاران و علاقهمندان امکان دسترسی به اطلاعات کامل و بهروز شرکت را میدهند. وبسایتهای شرکتی معمولاً شامل بخشهایی مانند درباره ما، محصولات و خدمات، اخبار و رویدادها، تماس با ما و اطلاعات تماس میشوند. طراحی این وبسایتها به شیوهای است که نشاندهندهٔ نهادی قوی، حرفهای و معتبر باشد. هدف اصلی این نوع وبسایتها ارتقاء نام تجاری، ارتباط موثر با مشتریان، ارائه اطلاعات دقیق و جذاب درباره محصولات و خدمات و فراهم کردن یک پلتفرم اطلاعرسانی جامع درباره فعالیتها و اهداف شرکت است.
وبسایتهای خبری یک نوع سایت اطلاعاتی هستند که اخبار و رویدادهای روز را منتشر میکنند. این وبسایتها معمولاً به صورت متنی، تصویری یا چندرسانهای اخبار را ارائه میدهند و برای اطلاعرسانی به خوانندگان در مورد اتفاقات جاری در حوزههای مختلف از جمله سیاست، اقتصاد، فرهنگ، ورزش و جوانب دیگر زندگی استفاده میشوند. وبسایتهای خبری ممکن است به صورت مستقل و مستقیم توسط رسانهها یا خبرگزاریها مدیریت شوند. همچنین، برخی از آنها ممکن است تحت نظر دولت یا سازمانهای خبری ملی قرار گیرند. با پیشرفت تکنولوژی، اکثر وبسایتهای خبری امکاناتی را ارائه میدهند که به خوانندگان اجازه میدهند اخبار را به صورت تعاملیتر مطالعه کنند و نظرات خود را ارائه دهند.
خیر. دریافت مشاوره برای خدمات مختلف در الوند تکنولوژی به صورت رایگان است و پس از مشاوره، هیچ تعهدی برای مشتریان ایجاد نخواهد شد.
جلسات مشاوره ما به هر دو صورت حضوری و مجازی و برای تمام مشتریان داخلی و خارجی قابل برگزاری است.
بله حتما. الوند تکنولوژی متعهد است نحوه کاربری وبسایت های طراحی شده را به طور کامل آموزش دهد
بله.وبسایت های طراحی شده توسط الوند تکنولوژی امکان بروزرسانی را خواهند داشت.
بله. در صورت نیاز مشتری و پس از توافقات لازم با کارفرما،الوند تکنولوژی تمامی خدمات از جمله ثبت دامنه،میزبانی وب و بارگذاری اطلاعات را انجام میدهد.
برای طراحی بخش فرانت اند الوند تکنولوژی از فریمورکهای جاوااسکریپت و سی اس اس و در بخش بک اند از پایتون استفاده میشود.